Begeleiding en coaching Ayurveda 

Wil jij je leven veranderen? 

Dat je beter in je vel kom te zitten, meer energie hebt en je in je element voelt?

Vraag dan hieronder een coaching traject aan. Dit traject verloopt online. Via de mail, zoom of andere manier wat goed bij jou voelt. We kijken samen naar welk type constitutie jij bent en welke begeleiding je daarbij nodig hebt. Soms heb je wat meer steun nodig om een verandering door te kunnen voeren. Ik zal regelmatig contact met je opnemen om te bespreken hoe het gaat. Ook dit gaat weer online.

Het is de bedoeling dat ik je wat aanreik en je hier zelf mee aan de slag kan gaan. Deze motivatie is wel gewenst om het beste resultaat te krijgen. 

Het traject start met een kennismakingsgesprek,  dan gaan we uitzoeken welk type jij bent en vervolgens kijken we wat jou leefstijl al is, wat je wil veranderen en het best bij jou past. Ieder mens is natuurlijk uniek en anders dus dit helemaal op jou afgestemd.

Ook kijken we naar klachten zowel lichamelijk als mentaal om een volledig beeld te krijgen waar je beste een verandering kan aanbrengen. Dit is niet medisch bedoeld maar meer om in kaart te brengen welk type je bent en waar mogelijk een verstoring kan zitten.

De kosten hiervoor zijn €120 per maandelijks traject. Dus per maand opzegbaar. We kijken ook eind van de maand of je meer begeleiding wil of dat je zelf verder kan.

Wat zit hier inbegrepen?

  • Formulieren die je zelf houdt om alles terug te kijken en bij te houden t.w.v. €22,50
  • 1 op 1 begeleiding ,minstens 1 keer per week ontvang je van mij een mail met vragen aan jou hoe het gaat en waar je nog aan kan werken.
  • Zelfreflectie,  ter ondersteuning van je persoonlijke groei.
  • Je ontvangt van mij een receptenboek met Ayurvedische recepten om met je voeding aan de slag te gaan t.w.v. €9,50.
  • Een levenslange verandering die je gezondheid en geluk bevorderen!

Formulieren

Ook kun je alleen de al bestaande formulieren kopen. En hier zelf vervolgens zelfstandig verandering aan te brengen.